این یک واقعیت رایج است که یک معامله همه جانبه شامل تحلیل تکنیکال و بنیادی است. هر دوی آنها مورد نیاز هستند و هر یک طرف بازارها را پوشش می دهد.
معامله بر اساس خبر سبکی است که ارتباط نزدیکی با تحلیل بنیادی دارد. هر ماه، رویدادهای خاصی در بازارهای مالی تاثیر میگذارند و ما مهمترین آنها را در زیر به شما معرفی می کنیم:
1. شاخص های اشتغال:
نرخ بیکاری کشورها همیشه، هم برای بازارها و هم برای بانک های مرکزی به عنوان شاخصی از سلامت اقتصاد بسیار مهم بوده است. هر چه میزان اشتغال بیشتر باشد، نرخ بهره بیشتر می شود. شاخصهای اشتغال عبارتند از نرخ بیکاری و گزارشهای ADP و NFP ایالات متحده، که NFP یکی از داده های خبری است که به جدیت دنبال میشود و هر جمعه اول ماه این گزارش منتشر میشود.
2. شاخص بهای مصرف کننده (CPI):
شاخص بهای مصرف کننده یکی از پرکاربردترین شاخص های اقتصادی برای اندازه گیری تورم است. این شاخص میزان هزینه یک سبد کالا را به طور متوسط اندازه گیری می کند و نشان می دهد که آیا همان کالاها در یک دوره زمانی گران شده اند یا خیر. اگر اقتصاد از تورم هدف عبور کند؛ نرخ بهره برای مقابله با اثرات تورم افزایش خواهد یافت.
3. جلسه بانک مرکزی و تعیین نرخ بهره:
هر ماه، بانکهای مرکزی جهان گرد هم میآیند و در مورد نرخهای بهره تصمیم میگیرند. افزایش نرخ ها معمولا منجر به افزایش ارزش یک ارز می شود. برعکس با کاهش نرخ بهره اتفاق می افتد که ممکن است منجر به کاهش ارزش ارز شود.
4. تولید ناخالص داخلی (GDP):
تولید ناخالص داخلی شاخص مهمی برای سلامت اقتصادی یک کشور است. زمانی که تولید ناخالص داخلی کمتر از انتظارات بانک مرکزی یک کشور می شود، انتظار می رود ارزش پول آن کشور کاهش یابد. از سوی دیگر، زمانی که تولید ناخالص داخلی از انتظارات فراتر رود، ارزش ارز تمایل به افزایش دارد.
5. نشست FOMC:
اگر چه جلسه بانک مرکزی هر کشور بسیار مهم است، کمیته بازار آزاد فدرال ایالات متحده در کانون توجه قرار دارد، زیرا دلار در حال حاضر ارز ذخیره جهان است. هر ماه، FOMC برای تعیین نرخ های بهره و بررسی اینکه آیا سیاست پولی فعلی به طور موثر عمل می کند، تشکیل جلسه می دهد. نشست FOMC به معامله گران کمک می کند تا حدس بزنند که بانک های مرکزی چگونه در آینده رفتار خواهند کرد.
مطالب جالب
ثبات در معاملات سهام آمریکا
افزایش بهای آتی نفت
سهام اروپا